Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП

ОБЕЦА ЗА ПЪП С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ С БЕЗЦВЕТНИ КРИСТАЛИ
Нов
Обеца за пъп с топчета шамбала - безцветни кристали с епоксидно покритие което не позволява отлепяне на малките кристалчета от топчето! Изработена е от антиалергична, медицинска стомана 316l и цирконий покрити с безцветна епоксидна смола. Размери:дебелина на стволчето - 1.6 ..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ С ХАМЕЛИОНОВИ КРИСТАЛИ
Нов
Обеца за пъп с топчета шамбала - кристали в хамелионов цвят  с епоксидно покритие което не позволява отлепяне на малките кристалчета от топчето! Изработена е от антиалергична, медицинска стомана 316l и цирконий покрити с безцветна епоксидна смола. Размери:дебелина на ст..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ В РОЗОВ ЦВЯТ
Нов
Обеца за пъп с топчета шамбала в розов цвят , инкрустирано с множество кристали с епоксидно покритие което не позволява отлепяне на малките кристалчета от топчето! Изработена е от антиалергична, медицинска стомана 316l и цирконий покрити с безцветна епоксидна смола. Раз..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ В СВЕТЛО СИН ЦВЯТ ОБЕЦА ЗА ПЪП С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ В СВЕТЛО СИН ЦВЯТ
Нов
Обеца за пъп с топчета шамбала в светло син цвят , инкрустирано с множество кристали с епоксидно покритие което не позволява отлепяне на малките кристалчета от топчето! Изработена е от антиалергична, медицинска стомана 316l и цирконий покрити с безцветна епоксидна смола.&nbs..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП - КОТКА ОБЕЦА ЗА ПЪП - КОТКА
Нов
Обеца за пъп - котка. Колчето на пиърсинга е изработено от висококачествена медицинска стомана 316L , двете части на котето са изработени от бижутерска сплав . Очите са два сини циркония. Развива се само горната част на пиърсинга за да се постави. Модела е наличен в два цвята - сребрист и черен..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП - ПАНДА ОБЕЦА ЗА ПЪП - ПАНДА
Нов
Обеца за пъп - сладка панда, изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), бижутерска сплав и кристали.Размерите са обозначени на последната снимка.Обявената цена е за 1 бр./обеца..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 5
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с розови и бели кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 10 мм...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 1
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и черни кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 10 мм.*..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 2
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и тъмно лилави кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 3
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и червени кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 10 мм..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 4
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и светло сини кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 1..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ДИАМАНТЕНИ СЪРЦА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ДИАМАНТЕНИ СЪРЦА
Нов
Обеца за пъп с два безцветни шлифовани кристала, във формата на сърца. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето.Размерите на пиърсинга са обозначени на втората снимка...
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ХАМЕЛИОНОВИ СЪРЦА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ХАМЕЛИОНОВИ СЪРЦА
Нов
Обеца за пъп с два хамелионови шлифовани кристала, във формата на сърца. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето.Размерите на пиърсинга са обозначени на втората снимк..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ЧЕРНИ СЪРЦА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ЧЕРНИ СЪРЦА
Нов
Обеца за пъп с два черни шлифовани кристала, във формата на сърца. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето. Размерите на пиърсинга са обозначени на втората снимка.Обя..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с две пеперуди. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L (колчето), бижутерска сплав и лилави кристали. Развива се само горната пеперуда (по-малката) за да се постави обецата, която е с резба към колчето.Размери: колче: дължина - 10 мм.; дебелина - 1,6 мм.    &nbs..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Показани 1 от 15 | 440 (30 Страници)