Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Обеци за уши

ОБЕЦИ ЗА УШИ - КРИСТАЛНИ ЗМИИ ОБЕЦИ ЗА УШИ - КРИСТАЛНИ ЗМИИ
Нов
Обеци за уши във формата на змия. Изработени от бижутерска сплав и безцветни кристали. Обецата се поставя с винтче. Модела е наличен в два цвята на основата на обецата - сребрист и златист.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената.Размерите са обозначени на една от снимките!*Забележка: Порад..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL10 ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL10
Нов Изчерпан
Елегантни, дълги обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Размерите са обозначени на последната снимкаЗабележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цв..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL09 ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL09
Нов Изчерпан
Дълги, стилни обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Размерите са обозначени на последната снимкаЗабележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цвят ..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL08 ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL08
Нов Изчерпан
Дълги, елегантни обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Размерите са обозначени на последната снимкаЗабележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цв..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета с кристали, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове.Топчетата на всички цветове обеци са с безцветен цирконии. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желания..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеци с магнит във формата на сърце.Изработени от бижутерска сплав и кристали , подходящи за поставяне на ухо без пробита дупка. Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желания от Вас , от менюто под цената. Размер на сърцето - 10 * 10 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките н..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеци за уши имитация на флеш PUNISHER ,изработени от медицинска стомана 316L с различни анодни покрития.Обеците са на винт и могат да се носят и от двете страни.Налични са в четири цвята - сребрист , златист , черен и многоцветен. Изберете желания от Вас от менюто под цената.Размери: череп - 8 * 10..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Затворена халка с топче (BCR) с череп, изработена от медицинска стомана 316L, която не причинява възпаления и алергии. Пиърсинга е подходящ за уши и зърно.Размери: вътрешен диаметър на халката - 13 мм., череп - 9 * 6 ммОбявената цена е за 1 бр./обеца ( не за чифт)..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за ухо или хрущял с безцветен кристал в топчето! Изработени от антиалергична,медицинска стомана 316 L. с анодни покрития.Налична е в четири цвята на обеците, изберете желания от Вас цвят от менюто в дясно под цената! Размери:колче - дебелина -1,2 мм., дължина - 6 мм.,топчета - 3 мм.Обявен..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за устна или ухо с вътрешна резба, изработена от антиалергична медицинска стомана 316l , инкрустирана с камъче цирконий в топчето. Размер на кристала  - 3 мм. и колче 6 мм. Моля изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно (под цената).Размерите са обозначени на втората снимка!*Забележ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Затворена черна халка с топче (BCR), изработена от медицинска стомана 316L с черно анодно покритие,която не причинява възпаления и алергии с инкрустирани различни цветове цирконии в топчето.Моля изберете желаният от вас цвят от бутоните в дясно (под цената) !Размери: диаметър на халката 8 ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеци за уши - черни халки , изработени от медицинска стомана 316L с черно анодно покритие.Размери - външен диаметър 13,5 мм. и дебелина 4 мм. Цената е за 1 чифт обеци...
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци за уши - халки с кръст с анодно покритие в черен цвят, изработени от медицинска стомана 316L .Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно,няма нужда от системно почистване и полиране.Размерите са обозначени н..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеци за уши във формата на череши.Изработени са от бижутерска сплав и кристали в червен и зелен цвят.Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цвят на еле..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за ухо със синджирчета и висулки с пеперуди в сребрист цвят. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка). Обецата е подходяща както за ляво така и за дясно ухо. Изработена е от цинкови сплави и един безцветен кристал.Обявената цена е за 1 ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Показани 1 от 15 | 201 (14 Страници)