Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Други

Луксозна подаръчна кутия от черно и червено кадифе.Подходяща е за поставяне на медальон със синджир или гривна.Прекраен начин за поднасяне на подарък! Размерите са обозначени на една от снимките!*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Луксозна подаръчна кутия от черно и червено кадифе.Подходяща е за поставяне на медальон със синджир,комплект от медальон със синджир и обеци  или за пиърсинг за пъп с висулка.Прекрасно допълнение за поднасяне на подарък! Размерите са обозначени на една от снимките!*Забележка: Поради разлики в ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Кутийка за бижута, с интересна форма,подходяща за обеци или пръстени. Изработена е от пластмаса с подложка от твърд дунапрен наличен в три цвята и метална пружина. Изберете желания от Вас цвят от менюто в дясно под цената.Размери: външен диаметър ~ 38 мм., вътрешен ~ 36 мм.Обя..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Комплект топчета за обеци с колче с дебелина 1,6 мм /език или пъп/ изработени от медицинска стомана 316 L.Предлагаме комплекти топчета с размери 3 мм.,4 мм.,5 мм. и 6 мм. Изберете желания от Вас размер от менюто под цената!Цената е за комплект топчета включващ 3 бр. !..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Комплект топчета за обеци за колче с дебелина 1,2 мм /устна,вежда / изработени от медицинска стомана 316 L.Налични са в размер на топчето 3 мм.,4 мм.,5 мм. и 6 мм. Изберете желания от Вас размер от менюто в дясно под цената!Цената е за комплект топчета включващ 3 бр. !..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)