Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП С ВИСУЛКА

Обеца за пъп с висулка череши инкрустирана с червени и зелени кристали. Изработена е от медицинска стомана 316L / горната част /, кристали и бижутерска сплав /висулката/.Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с висулка във формата на три листа марихуана. Горната част е изработена от 100% медицинска стомана 316l /колчето и горното топче /,която не причинява алергии,не променя блясъка и цвета си. Висулката е изработена от бижутерска сплав.Размерите са обозначени на втората снимка.Обявената цен..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп изработена изцяло от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316 L  / основата и висулката / и безцветни кристали.Обецата е налична с три различни знака в кръга с кристали - кръст, шанел и сърце. Изберете желания от Вас модел от менюто под цената:1.кръст2.шанел3.сърцеРазмери: ко..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Обеца за пъп , изработена от неръждаема медицинска стомана 316L с един безцветен цирконий в долното топче. Висулката е бял бухал инкрустирана с три малки безцветни кристала , изработен от бижутерска сплав и цирконии .Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики в настройки..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с висулка цвете инкрустирано с кристали. Изработена е от медицинска стомана 316L / горната част /, кристали и бижутерска сплав /висулката/.Размерите са обозначени на една от снимките.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да ..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с висулка , изработена от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316L ( горната част ) с кристал в долното топче  и висулка сърца. Висулката е изработена от бижутерска сплав и кристали.Модела е наличен в два цвята - син и розов.Изберете желания от Вас от менюто под це..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с висулка Playboy в сребрист цвят. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един цирконий в долното топче в цвят подхождащ на висулката. Висулката е зайчето на плейбой в три цвята /черно, бяло и тъмно розово/, изработена е от бижутерска сплав и един розов циркони..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Oбеца за пъп в цвят сребро с висулка котва. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав във формата на котва.Размери:Горна част:   колче  - дебелина - 1,6  мм., дължина&nb..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Oбеца за пъп в цвят сребро и висулка в златист цвят. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l в цвят сребро и по един хамелионов цирконий на долното и горното топче  , а висулката е от бижутерска сплав в цвят злато във формата на слънце и луна с инкрустирани дванадесет кристала..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Oбеца за пъп в цвят злато с висулка. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав във формата на сърце с делфин.Размери:Горна част:   колче  - дебелина - 1,6  мм., дължина ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп във формата на бухал с безцветни кристали.Горната част е изработена от 100% медицинска стомана 316l,която не причинява алергии,не променя блясъка и цвета си и един голям цирконий на долното топче.Висулката е бухал инкрустиран с множество бецветни кристали образувайки прелестно бижу за в..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Oбеца за пъп в цвят злато с висулка инкрустирана с безцветни кристали. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав с петнадесет безцветни кристала подредени във формата на сълза .  Раз..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп, изработена от неръждаема медицинска стомана 316L и бижутерска сплав(висулката), с по един хамелонов цирконий на долното и горното топче. Висулката е нежно цвете инкрустирано с десет кристала променящи цвета си при всяко движение.Размерте са обозначени на последн..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ЗЛАТИСТА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА ЗЛАТИСТА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА
Изчерпан
Oбеца за пъп с висулка инкрустирана с безцветни кристали. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав девет малки циркония и два по - големи във формата на сърце в долната част .  Размери: ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп в цвят злато с висулка цвете инкрустирано с хамелионови кристали. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и по един безцветен цирконий в долното и горното топче, а висулката от бижутерска сплав и цирконий в хамелионов цвят.Размери:Горна част:&nbs..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Показани 1 от 15 | 161 (11 Страници)