Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП С ВИСУЛКА

ОБЕЦА ЗА ПЪП БЯЛ БУХАЛ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЯЛ БУХАЛ
Нов
Обеца за пъп , изработена от неръждаема медицинска стомана 316L с един безцветен цирконий в долното топче. Висулката е бял бухал инкрустирана с три малки безцветни кристала , изработен от бижутерска сплав и цирконии .Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики в настройки..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЦВЕТЕ В ТРИ ЦВЯТА ОБЕЦА ЗА ПЪП ЦВЕТЕ В ТРИ ЦВЯТА
Нов
Обеца за пъп с висулка изящно цвете, изработена е от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316L ( колчето и топчето ) и цвете инкрустирано с шест кристала.Висулката е изработена от бижутерска сплав и цирконии.Пиърсингът е наличен в три цвята - безцветен диамант,розов и тюркоазено цвете със вису..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА ЦВЕТЕ С КРИСТАЛИ P01
Нов
Обеца за пъп с висулка цвете инкрустирано с множество кристали в различни цветове. Изработена е от медицинска стомана 316L / горната част /, кристали и бижутерска сплав /висулката/.Размери: колче -  1,6 / 10 мм., топчта - 5 / 8 мм., висулка ~ 20 * 26 мм.*Забележка: Поради разлики в настрой..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп с висулка изящна пеперуда, изработена е от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316L ( колчето и топчето ) и нежни лилави кристали образуващи висулка във формата на пеперуда с  три висящи кристала с различна големина.Висулката е изработена от бижутерска сплавРазмери:колче:&nb..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп с висулка Playboy в сребрист цвят. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един цирконий в долното топче в цвят подхождащ на висулката. Висулката е зайчето на плейбой в три цвята /черно, бяло и тъмно розово/, изработена е от бижутерска сплав и един розов циркони..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Oбеца за пъп в цвят сребро с висулка котва. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав във формата на котва.Размери:Горна част:   колче  - дебелина - 1,6  мм., дължина&nb..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Oбеца за пъп в цвят сребро и висулка в златист цвят. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l в цвят сребро и по един хамелионов цирконий на долното и горното топче  , а висулката е от бижутерска сплав в цвят злато във формата на слънце и луна с инкрустирани дванадесет кристала..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп,изработена от неръждаема медицинска стомана 316L, с един голям безцветен цирконий на долното топче и висулка - два лебеда, инкрустирани с малки шлифовани прозрачни кристала на крилете.Размери: колче 1,6 / 10 мм., топчета 5 / 8 мм., висулка ~ 20 / 22 мм. обща дължина на цял..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Oбеца за пъп в цвят злато с висулка. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав във формата на сърце с делфин.Размери:Горна част:   колче  - дебелина - 1,6  мм., дължина ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп с висулка изящно месечина и кристална звезда. Изработена е от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316L ( горната част ) с безцветнен кристал на долното топче. Висулка е от  бижутерска сплав във формата на месечина от която в средата има поставена безцветна кри..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Oбеца за пъп в цвят злато с висулка инкрустирана с безцветни кристали. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав с петнадесет безцветни кристала подредени във формата на сълза .  Раз..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп, изработена от неръждаема медицинска стомана 316L и бижутерска сплав(висулката), с по един хамелонов цирконий на долното и горното топче. Висулката е нежно цвете инкрустирано с десет кристали променящи цвета си при всяко движение.Размерте са обозначени на последн..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Oбеца за пъп с висулка инкрустирана с безцветни кристали. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един безцветен цирконий в долната част , а висулката е от бижутерска сплав девет малки циркония и два по - големи във формата на сърце в долната част .  Размери: ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп в цвят злато с висулка цвете инкрустирано с хамелионови кристали. Горната част е изработена от медицинска стомана 316l и един по един безцветен цирконий в долното и горното топче, а висулката от бижутерска сплав и цирконий в хамелионов цвят.Размери:Горна част..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с висулка изящно цвете инкрустирано с три безцветни кристала. Изработена е от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316L ( горната част ) с безцветнен кристал на долното топче и висулка от бижутерска сплав с три циркония.Размери:колче: дебелина - 1,6 мм., дължина между..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Показани 1 от 15 | 201 (14 Страници)