Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ

Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с кристали в тюркоазен цвят. На синджира, който стои около талията са поставени още две малки висулки с кристали. Размери: обеца -&..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с нежни розови кристали. На синджира, който стои около талията са поставени още четири малки висулки с кристали. Размери: обеца - к..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "DIAMOND" ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "DIAMOND"
Изчерпан
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с безцветни кристали. На синджира, който стои около талията са поставени още четири малки висулки с кристали. Размери: обеца - ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка изработена от бижутерска сплав от един безцветен кристал от които се спускат три реда ресни инкрустирани с кристали . Синджира който стои около талията е изцяло обсипан с кр..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка изработена от бижутерска сплав от един по - тъмно лилав кристал от които се спускат три реда ресни инкрустирани със светло лилави кристали . Синджира който стои около т..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)