Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ

ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "TURQUOISE" ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "TURQUOISE"
Изчерпан
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с кристали в тюркоазен цвят. На синджира, който стои около талията са поставени още две малки висулки с кристали. Размери: обеца -&..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "TOURMALINE" ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "TOURMALINE"
Изчерпан
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с нежни розови кристали. На синджира, който стои около талията са поставени още четири малки висулки с кристали. Размери: обеца - к..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с безцветни кристали. На синджира, който стои около талията са поставени още четири малки висулки с кристали. Размери: обеца - ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка изработена от бижутерска сплав от един безцветен кристал от които се спускат три реда ресни инкрустирани с кристали . Синджира който стои около талията е изцяло обсипан с кр..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "КЛЕМАТИС" ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "КЛЕМАТИС"
Изчерпан
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка от три нежни сини кристала. На синджира, който стои около талията са поставени още шест малки висулки с кристали в същия цвят. Размери: обе..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка изработена от бижутерска сплав от един по - тъмно лилав кристал от които се спускат три реда ресни инкрустирани със светло лилави кристали . Синджира който стои около т..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)