Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ

Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка с кристално сърце, обиколено с малки циркони. На синджира, който стои около талията са поставени още шест, малки, нежни висулки като капки. Размери: обеца -&nb..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с кристали в тюркоазен цвят. На синджира, който стои около талията са поставени още две малки висулки с кристали. Размери: обеца -&..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с нежни розови кристали. На синджира, който стои около талията са поставени още четири малки висулки с кристали. Размери: обеца - к..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка инкрустирана с безцветни кристали. На синджира, който стои около талията са поставени още четири малки висулки с кристали. Размери: обеца - ..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "БЯЛА ЛИЛИЯ" ОБЕЦА ЗА ПЪП СЪС СИНДЖИР ЗА ТАЛИЯ "БЯЛА ЛИЛИЯ"
Изчерпан
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка от три нежни бели кристала. На синджира, който стои около талията са поставени още шест малки висулки с кристали в същия цвят. Размери: обеца -..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Обеца за пъп със синджир за талия. Обецата е изработена от медицинска стомана 316 L (горната част) с красива висулка изработена от бижутерска сплав от един по - тъмно лилав кристал от които се спускат три реда ресни инкрустирани със светло лилави кристали . Синджира който стои около т..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)