Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ

ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ПРОЗРАЧНИ ТОПЧЕТА ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ПРОЗРАЧНИ ТОПЧЕТА
Нов
Обеца за пъп без висулка с акрилни прозрачни топчета. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дълго от ста..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ В ТРИ ЦВЯТА ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ В ТРИ ЦВЯТА
Нов
Обеца за пъп без висулка с акрилни топчета с брокат в три цвята. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-д..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ТОПЧЕТА БРОКАТ ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ТОПЧЕТА БРОКАТ
Нов
Обеца за пъп без висулка с акрилни топчета с брокат в различен цвят. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка син биберон. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колче..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка розов биберон. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Кол..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка бебешка количка . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил(колчето). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значител..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка baby, с розови квадратчета и сини букви, което я прави подходяща, както за бебче момиченце, така и за момченце. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил(колчето), а висулката от бижутерска сплав. Тези материали се характеризи..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка синьо бебешко боди. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка розово бебешко боди. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакци..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка лисиче . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето), бижутерска сплав и кристали (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колч..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD PINK ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD PINK
Изчерпан
Обеца за пъп за бременни с висулка ромб с надпис в розов цвят . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергичн..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с топчета от медицинска стомана и колчета в три размера.Материала на колчето се характеризира с отлична био съвместимост с организма, като не причинява алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дълго от стандартните, за да се преод..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка роза . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето), бижутерска сплав и кристал (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Ко..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD BLUE ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD BLUE
Изчерпан
Обеца за пъп за бременни с висулка ромб с надпис . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е из..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп без висулка с две акрилни прозрачни топчета 5 мм. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дъл..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Показани 1 от 15 | 23 (2 Страници)