Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ

Обеца за пъп за бременни с висулка син биберон. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колче..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка розов биберон. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Кол..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка бебешка количка . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил(колчето). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значител..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка baby, с розови квадратчета и сини букви, което я прави подходяща, както за бебче момиченце, така и за момченце. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил(колчето), а висулката от бижутерска сплав. Тези материали се характеризи..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка синьо бебешко боди. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка розово бебешко боди. Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и антиалергична бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакци..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка лисиче . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето), бижутерска сплав и кристали (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колч..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD PINK ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD PINK
Изчерпан
Обеца за пъп за бременни с висулка ромб с надпис в розов цвят . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергичн..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с топчета от медицинска стомана и колчета в три размера.Материала на колчето се характеризира с отлична био съвместимост с организма, като не причинява алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дълго от стандартните, за да се преод..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка роза . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето), бижутерска сплав и кристал (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Ко..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD BLUE ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ  BABY ON BOARD BLUE
Изчерпан
Обеца за пъп за бременни с висулка ромб с надпис . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата), високо пластичен uv акрил (колчето) и бижутерска сплав (висулката). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е из..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с различни цветове кристали в топчетата и много дълго колче (3,8 см.). Изработени са от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил (колчето). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реак..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца за пъп за бременни с висулка сини бебешки крачета . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил(колчето). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и зна..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни с розови крачета . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил(колчето). Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дъл..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп за бременни - GIRL . Изработена е от медицинска стомана 316 L (топчетата) и високо пластичен uv акрил. Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма,като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дълго от стандартните,..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)