Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА

ОБЕЦА ЗА ПЪП - ПАНДА ОБЕЦА ЗА ПЪП - ПАНДА
Нов
Обеца за пъп - сладка панда, изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето) и кристали.Размерите са обозначени на последната снимка.Обявената цена е за 1 бр./обеца..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 5
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с розови и бели кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 10 мм...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 1
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и черни кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 10 мм.*..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 2
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и тъмно лилави кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 3
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и червени кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 10 мм..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ 4
Нов
Обеца за пъп - шамбала, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити изцяло с бели и светло сини кристали. За да се постави този пиърсинг се развива малкото топче.Размери на колчето - 1,6 / 10 мм., топчета - 6 / 1..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ДИАМАНТЕНИ СЪРЦА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ДИАМАНТЕНИ СЪРЦА
Нов
Обеца за пъп с два безцветни шлифовани кристала, във формата на сърца. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето.Размерите на пиърсинга са обозначени на втората снимка...
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ХАМЕЛИОНОВИ СЪРЦА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ХАМЕЛИОНОВИ СЪРЦА
Нов
Обеца за пъп с два хамелионови шлифовани кристала, във формата на сърца. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето.Размерите на пиърсинга са обозначени на втората снимк..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ЧЕРНИ СЪРЦА ОБЕЦА ЗА ПЪП С ДВЕ ЧЕРНИ СЪРЦА
Нов
Обеца за пъп с два черни шлифовани кристала, във формата на сърца. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето. Размерите на пиърсинга са обозначени на втората снимка.Обя..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с две пеперуди. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L (колчето), бижутерска сплав и лилави кристали. Развива се само горната пеперуда (по-малката) за да се постави обецата, която е с резба към колчето.Размери: колче: дължина - 10 мм.; дебелина - 1,6 мм.    &nbs..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп без висулка с акрилни топчета в различни цветове. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дъл..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца за пъп, изработена от качествена медицинска стомана 316L с анодно покритие в различни цветове. Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размери: колче дебелина - 1,6 мм., дължина - 10 мм., топчета 5/8 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способно..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за пъп, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити с множество кристали.Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размери на колчето - 1,6 / ..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Oбеца за пъп без висулка във формата на цвете инкрустирано с розови и безцветни кристали.Изработена е от медицинска стомана 316 L /горната част и топчето /, бижутерска сплав и цирконии цветето.Обецата е налична в два цвята на кристалите - безцветен диамант и розов. Изберете желаният от вас цвят..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп изработена от висококачествена, антиалергична, медицинска стомана 316l , с инкрустиран в долната част шлифован червен кристал с форма на сърце .Обкова на кристала е с две рокца и опашка изработен от бижутерска сплав.Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Показани 1 от 15 | 240 (16 Страници)