Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА

ОБЕЦА ЗА ПЪП С АНОДНО ПОКРИТИЕ В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП С АНОДНО ПОКРИТИЕ В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ
Нов
Обеца за пъп, изработена от качествена медицинска стомана 316L с анодно покритие в различни цветове. Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размери: колче дебелина - 1,6 мм., дължина - 10 мм., топчета 5/8 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способно..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
ОБЕЦИ ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ ОБЕЦИ ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ
Нов
Обеца за пъп, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити с множество кристали.Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размери на колчето - 1,6 / ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ЦВЕТЕ С КРИСТАЛИ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ЦВЕТЕ С КРИСТАЛИ
Нов
Oбеца за пъп без висулка във формата на цвете инкрустирано с розови и безцветни кристали.Изработена е от медицинска стомана 316 L /горната част и топчето /, бижутерска сплав и цирконии цветето.Обецата е налична в два цвята на кристалите - безцветен диамант и розов. Изберете желаният от вас цвят..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ДЯВОЛЧЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ДЯВОЛЧЕ
Нов
Обеца за пъп изработена от висококачествена, антиалергична, медицинска стомана 316l , с инкрустиран в долната част шлифован червен кристал с форма на сърце .Обкова на кристала е с две рокца и опашка изработен от бижутерска сплав.Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА С МАЛКО СЪРЦЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА С МАЛКО СЪРЦЕ
Нов Изчерпан
Обеца за пъп в цвят злато. Изработена е от висококачествена, антиалергична, медицинска стомана 316l , с инкрустиран в долната част малък, шлифован безцветен кристал с форма на сърце .Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мо..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп с два шлифовани кристала. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий в десет различни цвята. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето.Изверете желания от Вас цвят на кристалите от менюто под цената...
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп в цвят злато. Изработена е от висококачествена, антиалергична, медицинска стомана 316l , с инкрустиран в долната част голям, шлифован лилав кристал с форма на сърце .Размери:колче - 1.6 / 11 мм.; топче - 5 мм., кристал ~ 11 мм.,обща дължина на обецата - 27 мм.*Забележка: ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп изработена от неръждаема медицинска стомана 316L/колчето/  във формата на гущер инкрустиран с малки безцветни кристали.Размери:колче - дебелина 1,6 мм., дължина 10 мм.обща дължина на целият пиърсинг ~ 40 мм., ширина ~ 11 мм.Обявената цена е за 1 бр./обецаПри поръчка на обща ст..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП АНАКОНДА ОБЕЦА ЗА ПЪП АНАКОНДА
Изчерпан
Обеца за пъп зелена анаконда.Обецата е с обратно закопчаване / колчето се поставя отгоре надолу / и змията покрива целия пъп.Изработена е от медицинска стомана 316 L / колчето и топчето / , бижутерска сплав и цирконии.Размери: колче - дължина - 10 мм. , дебелина - 1,6 мм. , топче - 5 мм.&nbs..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Oбеца за пъп без висулка във формата на черешки инкрустирани с зелени /листенцата/ и червени /черешките/ кристали.Изработена е от медицинска стомана 316 L /горната част и топчето /, бижутерска сплав и цирконии долната част.Размери: колче  - дебелина - 1,6  мм., ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП АНГЕЛСКИ КРИЛЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП АНГЕЛСКИ КРИЛЕ
Изчерпан
Уникална обеца за пъп, изработена от медицинска стомана 316 L с черно анодно покритие / колчето и горното топче / и бижутерска сплав долната част,  инкрустирана с един голям черен кристал между крилата.  Размерите на обецата са обозначени на последната снимка.Цената е за 1 бр..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Стилна изчистена обеца за пъп изработена изцяло от медицинска стомана 316 L.Налична в три размера на колчето.Изберете желания от Вас размер от менюто в дясно под цената!Размери : дебелина на колчето - 1,6 мм. ; дължина на колчето - 6мм , 8 мм или 10 мм. ; топчета - 5мм. и 8мм. ; халка ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп в цвят злато , изработена от висококачествена,антиалергична медицинска стомана 316l (горната част), със  сърце от един голям безцветен кристал около който са поставени множество малки  кристали в същия цвят.Наличен е само модела с безцветния цирконии!Размери: колче 1.6..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за пъп изработена  от медицинска стомана 316 L колчето и горното топче. Долната част на пиърсинга е  изработен от бижутерска сплав и един голям синтетичен червен камък поставен в стилен сребрист обков.Размери: колче 1.6 / 10 мм.,топче 5 мм., долна част  - 16 *..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП - ВИНТИДЖ СТИЛ
Изчерпан
Обеца за пъп в цвят злато , изработена от висококачествена,антиалергична медицинска стомана 316l (горната част). Долна част изработена от бижутерска сплав с един голям червен цирконии в средата и четири малки сини около него.Размери: колче 1.6 / 10 мм.,топче 5 мм., долна част  - 20 *20..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Показани 1 от 15 | 241 (17 Страници)