Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ПЪП

ОБЕЦА ЗА ПЪП С АНОДНО ПОКРИТИЕ В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП С АНОДНО ПОКРИТИЕ В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ
Нов
Обеца за пъп, изработена от качествена медицинска стомана 316L с анодно покритие в различни цветове. Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размери: колче дебелина - 1,6 мм., дължина - 10 мм., топчета 5/8 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способно..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
ОБЕЦИ ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ ОБЕЦИ ЗА ПЪП ШАМБАЛА С КРИСТАЛИ
Нов
Обеца за пъп, перфектно изработена от висококачествена, антиалергична медицинска стомана 316l (колчето), а топчетата са от биопласт, покрити с множество кристали.Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размери на колчето - 1,6 / ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ПРОЗРАЧНИ ТОПЧЕТА ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ПРОЗРАЧНИ ТОПЧЕТА
Нов
Обеца за пъп без висулка с акрилни прозрачни топчета. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-дълго от ста..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА ЧЕРЕШИ ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА ЧЕРЕШИ
Нов
Обеца за пъп с висулка череши инкрустирана с червени и зелени кристали. Изработена е от медицинска стомана 316L / горната част /, кристали и бижутерска сплав /висулката/.Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ В ТРИ ЦВЯТА ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ В ТРИ ЦВЯТА
Нов
Обеца за пъп без висулка с акрилни топчета с брокат в три цвята. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително по-д..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ТОПЧЕТА БРОКАТ ОБЕЦА ЗА ПЪП ЗА БРЕМЕННИ С ТОПЧЕТА БРОКАТ
Нов
Обеца за пъп без висулка с акрилни топчета с брокат в различен цвят. Изработена е от високо пластичен uv акрил (колчето) и две акрилни топчета . Тези материали се характеризират с отлична био съвместимост с организма, като не причиняват алергични реакции. Колчето е изключително гъвкаво и значително ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА МАРИХУАНИ ОБЕЦА ЗА ПЪП С ВИСУЛКА МАРИХУАНИ
Нов
Обеца за пъп с висулка във формата на три листа марихуана. Горната част е изработена от 100% медицинска стомана 316l /колчето и горното топче /,която не причинява алергии,не променя блясъка и цвета си. Висулката е изработена от бижутерска сплав.Размерите са обозначени на втората снимка.Обявената цен..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ИЗЦЯЛО ОТ СТОМАНА 316L ST2 ОБЕЦА ЗА ПЪП ИЗЦЯЛО ОТ СТОМАНА 316L ST2
Нов
Обеца за пъп изработена изцяло от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316 L  / основата и висулката / и безцветен кристал в долното топче с висулка във формата на 3D пеперуда.Размери: колче - дебелина / дължина - 1,6мм. / 10мм. , топчета - 5 / 8мм. , висулка - 20мм. * 20 мм. , обща дължи..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП ИЗЦЯЛО ОТ СТОМАНА 316L ST1 ОБЕЦА ЗА ПЪП ИЗЦЯЛО ОТ СТОМАНА 316L ST1
Нов
Обеца за пъп изработена изцяло от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316 L  / основата и висулката / и безцветни кристали.Обецата е налична с три различни знака в кръга с кристали - кръст, шанел и сърце. Изберете желания от Вас модел от менюто под цената:1.кръст2.шанел3.сърцеРазмери: ко..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ЦВЕТЕ С КРИСТАЛИ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ЦВЕТЕ С КРИСТАЛИ
Нов
Oбеца за пъп без висулка във формата на цвете инкрустирано с розови и безцветни кристали.Изработена е от медицинска стомана 316 L /горната част и топчето /, бижутерска сплав и цирконии цветето.Обецата е налична в два цвята на кристалите - безцветен диамант и розов. Изберете желаният от вас цвят..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ДЯВОЛЧЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА ДЯВОЛЧЕ
Нов
Обеца за пъп изработена от висококачествена, антиалергична, медицинска стомана 316l , с инкрустиран в долната част шлифован червен кристал с форма на сърце .Обкова на кристала е с две рокца и опашка изработен от бижутерска сплав.Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА С МАЛКО СЪРЦЕ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЕЗ ВИСУЛКА С МАЛКО СЪРЦЕ
Нов Изчерпан
Обеца за пъп в цвят злато. Изработена е от висококачествена, антиалергична, медицинска стомана 316l , с инкрустиран в долната част малък, шлифован безцветен кристал с форма на сърце .Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мо..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ЗА ПЪП БЯЛ БУХАЛ ОБЕЦА ЗА ПЪП БЯЛ БУХАЛ
Нов
Обеца за пъп , изработена от неръждаема медицинска стомана 316L с един безцветен цирконий в долното топче. Висулката е бял бухал инкрустирана с три малки безцветни кристала , изработен от бижутерска сплав и цирконии .Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики в настройки..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с два шлифовани кристала. Изработена е от антиалергична медицинска стомана 316L и цирконий в десет различни цвята. Развива се само горният кристал (по-малкият) за да се постави обецата, който е с вътрешна резба към колчето.Изверете желания от Вас цвят на кристалите от менюто под цената...
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца за пъп с висулка изящно цвете, изработена е от качествена, неръждаема, медицинска стомана 316L ( колчето и топчето ) и цвете инкрустирано с шест кристала.Висулката е изработена от бижутерска сплав и цирконии.Пиърсингът е наличен в три цвята - безцветен диамант,розов и тюркоазено цвете със вису..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Показани 1 от 15 | 517 (35 Страници)