Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА НОС СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ

Обеца за нос с тънко право колче,със сребърно покритие 925 с топче.Колчето е без топка в края (последен хит в САЩ и Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният размер за вас.Размери : колче - дебелина ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче, със сребърно покритие 925 с нежен безцветен кристал. Колчето е без топка в края (последен хит в Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният размер за вас. Налични са в два..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко колче и сребърно покритие 925 с малък,нежен, червен кристал.Размери : колче - дебелина - 0,5 мм., дължина - 7 мм., кристал -1,2 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко колче и сребърно покритие 925 с кристал 2 мм. завършваща с топче.Размери : колче - дебелина - 0,5 мм., дължина - 7 мм., кристал - 2 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки раз..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко колче и сребърно покритие 925 с малък,нежен, светло зелен кристал.Размери : колче - дебелина - 0,5 мм., дължина - 7 мм., кристал -1,2 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки размин..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко колче и сребърно покритие 925 с кристал 1,5 мм. завършваща с топче.Налична е в различни цветове на кристала!Изберете желания от Вас цвят от менюто в дясно под цената!Размери : колче - дебелина - 0,5 мм., дължина - 7 мм., кристал - 1,5 мм.Заб..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче, със сребърно покритие 925 с 1,5 мм. кристал. Колчето е без топка в края (последен хит в Европа), вие сами си определяте дължината му. Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният размер за вас. Кристалчето е захванато..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко колче и сребърно покритие в златист цвят с топче.Размери : колче - дебелина - 0,5 мм., дължина - 7,5 мм., топче -2 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за нос с тънко колче и сребърно покритие 925 с кристал 2 мм. завършваща с топче.Налична е в различни цветове на кристала!Изберете желания от Вас цвят от менюто в дясно под цената!Размери : колче - дебелина - 0,5 мм., дължина - 7 мм., кристал - 2 мм.Забележ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче,със сребърно покритие 925 с малък,нежен, лилав кристал - едва 1,2 мм. в диаметър.Колчето е без топка в края (последен хит в САЩ и Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобния..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче, със сребърно покритие в златист цвят с нежен безцветен кристал. Колчето е без топка в края (последен хит в Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният размер за вас. Налич..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче, със сребърно покритие 925 и кристали в различен цвят с 2,5 мм. диаметър. Колчето е без топка в края (последен хит в САЩ и Европа), вие сами си определяте дължината му. Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният размер за..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче, със сребърно покритие 925 с нежен кристал - 1,5 мм. в диаметър.Колчето е без топка в края (последен хит в САЩ и Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният размер за вас. ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦА ЗА НОС  СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ 925 СЪС СИН КРИСТАЛ 1,2 ММ. ОБЕЦА ЗА НОС  СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ 925 СЪС СИН КРИСТАЛ 1,2 ММ.
Изчерпан
Обеца за нос с тънко право колче,със сребърно покритие 925 с малък,нежен, син кристал - едва 1,2 мм. в диаметър.Колчето е без топка в края (последен хит в САЩ и Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос с тънко право колче,със сребърно покритие 925 с малък,нежен, безцветен кристал - 1,5 мм. в диаметър.Колчето е без топка в края (последен хит в САЩ и Европа), вие сами си определяте дължината му.Понеже е изработено от сребро е много лесно да си го прегънете на най-удобният..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Показани 1 от 15 | 22 (2 Страници)