Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА НОС

Обеца имитация за септум.Изработена от медицинска стомана 316 L с анодно покритие в златист и черен цвят , както и в основния сребрист.Изберете желания от Вас от менюто под цената.Поставянето е механично /без да имате пробит пиърсинг/ .Обявената цена е за 1 бр. обеца Размерите са обозначени на ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца имитация за септум ( преградата на носа ) с магнит. Изработена е от медицинска стомана в оригиналния си цвят ( сребрист ) и с анодно покритие в цвят злато и черен. При поръчка на този продукт получавате резервни шипчета за смяна на топчетата ако желаете,  може да трансформирате модела в д..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета с кристали, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове.Топчетата на всички цветове обеци са с безцветен цирконии. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желания..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Затворена черна халка с топче (BCR), изработена от медицинска стомана 316L с черно анодно покритие,която не причинява възпаления и алергии с инкрустирани различни цветове цирконии в топчето.Моля изберете желаният от вас цвят от бутоните в дясно (под цената) !Размери: диаметър на халката 8 ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за нос, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню под цената.Размерите са обозначени на втората снимка!*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторит..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню под цената.Размери: вътрешен диаметър - 6..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню под цената.Размери: вътрешен диаметър - 1..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца - отворена халка с кристали с вътрешна резба. Изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L. и безцветен цирконии .Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,септум и др. .Размери: вътрешен диаметър - 10 мм., дебелина на халката - 1,3 мм., кристали -..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от неръждаема, медицинска стомана 316 L с високотехнологично, черно анодно покритие. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши, устна,нос и др.Размери : дебелина на халката  1 мм.,вътрешен диаметър на халката - 10 мм., топчета - 4..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от неръждаема, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в цвят хамелион. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши, устна, нос и др. Размери : вътрешен диаметър - 10 мм.,дебелина на халката - 1 мм., топчета - 4 мм..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от неръждаема, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в цвят хамелион. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши, устна, нос и др. Размери : вътрешен диаметър - 8 мм.,дебелина на халката - 1 мм., топчета - 3..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Налични са с различни цветове на кристала в топчетата. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню в дясно под цената...
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за нос с кристалче, изработена е от медицинска стомана 316L със златно анодно покритие. Налични са в различни цветове на кристала. Изберете желаният от Вас цвят, чрез бутоните под цената.Размери: дебелина на колчето - 0,8 мм, дължина 8 мм., главичка с кристал ~ 2 мм.*Забележка: Поради ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за нос с кристалче, изработена е от медицинска стомана 316L със златно покритие. Налични са в различни цветове на кристала. Изберете желаният от Вас цвят, чрез бутоните под цената.Размери: дебелина на колчето - 0,8 мм, дължина 7 мм., главичка с кристал ~ 1,8 мм.*Забележка: Поради разли..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за нос с малко топче, изработена е от медицинска стомана 316L със златно покритие.Размери: дебелина на колчето - 0,8 мм, дължина 7 мм., топче ~ 2 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителни..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Показани 1 от 15 | 74 (5 Страници)