Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА ВЕЖДА

Обеца за вежда с инкрустирани безцветни кристали. Изработена от висококачествена медицинска стомана 316L и цирконий. Развиват се и двете топчета, които са с вътрешна резба към колчето.Размери:колче - дебелина 1,3 мм., дължина между топчетата - 8 мм., топчета - 3 мм. Обявената цен..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за вежда в черен цвят с кристали , изработена от висококачествена медицинска стомана 316L с черно анодно покритие. Топчетата са инкрустирани с по един кристал и са на резба към колчето, което дава възможност да се развиват и двете. Налична е в различни цветове на камъка.Избе..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за вежда в цвят злато с кристали , изработена от висококачествена медицинска стомана 316L. Топчетата са инкрустирани с по един кристал и са на резба към колчето, което дава възможност да се развиват и двете. Налична е в различни цветове на камъка.Изберете желаният от вас цвят от&..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦА ЗА ВЕЖДА ШАМБАЛА С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ ОБЕЦА ЗА ВЕЖДА ШАМБАЛА С ЕПОКСИДНО ПОКРИТИЕ
Изчерпан
Обеца за вежда с топчета шамбала с епоксидно покритие което не позволява отлепяне на малките кристалчета от топчето! Изработена от антиалергична медицинска стомана 316l и цирконий покрит с безцветна епоксидна смола. Размерите са обозначени на последната снимка!*Забел..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Промо комплект от 9 броя, изчистени пиърсинг обеци. Изработени са от медицинска стомана 316 L с червено анодно покритие. Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки размина..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Обеца - отворена халка с шипчета, изработена е от неръждаема, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в цвят хамелион. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши, устна, нос и др. Размери : вътрешен диаметър - 8 мм.,дебелина на халката - 1 мм., шипчета - 3 мм.При п..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Промо комплект от 9 броя, изчистени пиърсинг обеци. Изработени са от медицинска стомана 316 L със синьо анодно покритие. Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки размина..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Промо комплект от 9 броя, изчистени пиърсинг обеци. Изработени са от медицинска стомана 316 L с искрящо розово анодно покритие. Размерите са обозначени на последната снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има м..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Обеца за вежда в цвят злато с безцветни кристали от двете страни с вътрешна резба. Изработена е от висококачествена медицинска стомана 316L със златисто анодно покритие и цирконий.Размерите са обозначени на втората снимка! Обявената цена е за 1 брой обеца.При..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за вежда с вътрешна резба с инкрустирани безцветни кристали. Изработена от висококачествена медицинска стомана 316L и цирконий. Развиват се и двете топчета.Размери:колче - дебелина 1,2 мм., дължина между топчетата - 10 мм., топчета - 2.5 мм. Обявената цената е за 1 бр../..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за вежда - черна, с вътрешна резба с безцветни кристали от двете страни. Изработена е от висококачествена медицинска стомана 316L с черно анодно покритие и цирконий. Налични са в два размера на дължина на колчето - 8 и 10 мм. Обявената цена е за 1 брой обеца. ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за вежда с акрилни топчета , изработена е от медицинска стомана 316 L /колчето/ и акрилни топчета.Налични са в различни  модели на топчетата!Изберете желания от Вас модел от менюто в дясно под цената!Размери: дебелина на колчето - 1,2 мм.,дължина на колчето - 8 мм.,топч..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за вежда с акрилни топчета с различни картинки, изработена е от медицинска стомана 316 L /колчето/ и акрилни топчета.Налични са с различни  картинки на топчетата!Изберете желания от Вас модел от менюто в дясно под цената!Размери: дебелина на колчето - 1,2 мм.,дължина на..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца за вежда с топчета инкрустирани с безцветни кристали. Изработена от висококачествена медицинска стомана 316L и цирконий. Развиват се и двете топчета.Размери:колче - дебелина 1,1 мм., дължина между топчетата - 8 мм., топчета - 3 мм. Обявената цената е за 1 бр../обецаПр..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца подходяща за устна/вежда или пъп, изработена е от хирургическа, неръждаема стомана 316 L с черно анодно покритие.Размери на обецата:топчета - 3 мм.дебелина на колчето - 1,2 мм.Цената е за 1 бр.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офи..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Показани 1 от 15 | 59 (4 Страници)