Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ПО УХОТО

ОБЕЦА ЗА УХО СЪС СИНДЖИР И ПЕПЕРУДИ ОБЕЦА ЗА УХО СЪС СИНДЖИР И ПЕПЕРУДИ
Нов
Обеца за ухо със синджирчета и висулки с пеперуди в сребрист цвят. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка). Обецата е подходяща както за ляво така и за дясно ухо. Изработена е от цинкови сплави и един безцветен кристал.Обявената цена е за 1 ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеци по ухото тип фиба инкрустирани с кристали . Модела е наличен с основата на обеците в сребрист и златист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размерите са обозначени на послед..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци по ухото тип фиба с кристали и изкуствени перли. Налични са с основа на обеците е в сребрист и златист  цвят. Изработени са от цинкови сплави, цирконии и акрил. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута. Изберете желания от Вас цвят от м..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци по ухото тип фиба във формата на паун инкрустиран с кристали в различен цвят.Основата на обеците е в сребрист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове на кристалите..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци по ухото тип фиба във формата на крило инкрустиранo с кристали в различен цвят.Основата на обеците е в сребрист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове на кристали..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали и шест светло сини във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дъл..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали и шест черни във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дълж..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали и шест червени във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължина 45 м..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали във формата на шест цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължина 45 мм. , ширина в г..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в сребрист цвят с множество безцветни кристали и шест червени във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължин..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в сребрист цвят с множество безцветни кристали и шест светло сини във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размер..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в сребрист цвят с множество безцветни кристали и шест черни във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дъл..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в сребрист цвят с множество безцветни кристали във формата на шест цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължина 45 мм. , шир..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеци по ухото тип фиба във формата на клонки инкрустирани с множество кристали в различен цвят.Основата на обеците е в златист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове н..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеца по ухото във формата на листо. Красиво,елегантно,златисто бижу, с високо качество, за ухо. Изработено от мелхиор и кристали във формата на листо. Нужна е една стандартна дупка на ухото, а отгоре се закопчава с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължина - 4,1 см. , ширина - 1,3..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Показани 1 от 15 | 38 (3 Страници)