Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ПО УХОТО

Обеца за ухо със синджирчета и висулки с пеперуди в сребрист цвят. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка). Обецата е подходяща както за ляво така и за дясно ухо. Изработена е от цинкови сплави и един безцветен кристал.Обявената цена е за 1 ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеци по ухото тип фиба инкрустирани с кристали . Модела е наличен с основата на обеците в сребрист и златист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размерите са обозначени на послед..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци по ухото тип фиба с кристали и изкуствени перли. Налични са с основа на обеците е в сребрист и златист  цвят. Изработени са от цинкови сплави, цирконии и акрил. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута. Изберете желания от Вас цвят от м..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци по ухото тип фиба във формата на паун инкрустиран с кристали в различен цвят.Основата на обеците е в сребрист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове на кристалите..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци по ухото тип фиба във формата на крило инкрустиранo с кристали в различен цвят.Основата на обеците е в сребрист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове на кристали..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали и шест светло сини във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дъл..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали и шест червени във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължина 45 м..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ПО УХОТО ЦВЕТЯ 04 ОБЕЦА ПО УХОТО ЦВЕТЯ 04
Изчерпан
Стилна обеца по ухото в златист цвят с множество безцветни кристали във формата на шест цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо!Размери: дължина 45 мм. , ширина в г..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна обеца по ухото в сребрист цвят с множество безцветни кристали и шест червени във формата на цветя. Изработена е от цинкови сплави и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс. Обецата е за ляво ухо.Размери: дължин..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦА ПО УХОТО ПЕПЕРУДА ОБЕЦА ПО УХОТО ПЕПЕРУДА
Изчерпан
Красива обеца по ухото във формата на пеперуда. Изработена е от бижутерска сплав, изящно инкрустирана с безцветни кристали. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща с клипс. Обецата е налична в два цвята на метала - бял и жълт, като и в във варианти за л..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Красиви обеци във формата на ангелски криле. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част обецата се захваща със скоба. Изработени са от бижутерска сплав и безцветни кристали. Обеците са налични в два цвята - злато и сребро. Моля изберете желаният о..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеца за ухо със синджирчета и висулка листенце. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка).  Налична е в два цвята - жълт и бял. Изработена е от цинкови сплави.Обявената цена е за 1 брой обеца (не е за чифт).*Забележка: Порад..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Нежни и красиви обеци за уши. Изработени са от мелхиор и кристали. Не е необходимо е да имате дупки на ухото за да носите тези прекрасни бижута. Захващат се механично в горната и долната част на ухото ( с клипс ). Размери: дължина ~ 40 мм.,ширина ~ 15 / 10 мм.За..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Красива обеца във формата на ангелско крило в златист цвят. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част обецата се захваща с клипс. Изработена е от бижутерска сплав и кристали. Обецата е само за ляво ухо! Размерите са обозначени на една от снимките..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Стилна и красива обеца по ухото с множество безцветни кристали. Изработена е от бижутерска сплав и цирконий. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото,а в горната част се захваща с клипс.Модела е наличен в сребрист и златист цвят на основата на обецата. Обецата е за ляво ухо.Размери:..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Показани 1 от 15 | 29 (2 Страници)