Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА УШИ

ОБЕЦИ ЗА УШИ - ЧЕРЕШИ ОБЕЦИ ЗА УШИ - ЧЕРЕШИ
Нов
Обеци за уши във формата на череши.Изработени са от бижутерска сплав и кристали в червен и зелен цвят.Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цвят на еле..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за ухо във формата на кръст. Изработена е от бижутерска сплав. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, но създава илюзия, че кръста е преминал през ухото ви.Модела е подходящ за ляво и дясно ухо!Размерите са обозначени на последната снимка!Обявената цена е за 1 бр..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеци за уши винтидж стил. Изработени от цинкови сплави и акрил имитиращ кристали и перли.Налични са в няколко цвята.Изберете желания от Вас от менюто под цената!Размерите са обозначени на една от снимките!*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е въ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеци за уши с четири перли .Изработени са от цинкови сплави и акрил имитиращ перли в перлено бял цвят.Закопчаването е с винтче.Налични са в два цвята на основата /метала между перлите/.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената.Размери: обща дължина на обеците - 65 мм. , диаметър на перлите ..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Обеци за уши с черепи, изработени са от бижутерска сплав със сребърно покритие. Размерите са обозначени на последната снимка.Обявената цена е за 1 чифт обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес в страната / доставката..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Обеци за уши във формата на цип , изработени от цинкови сплави.Налични са в три цвята - сребрист , златист и черен.Изберете желания цвят от менюто под цената!Размери : дължина - 20 мм. , ширина - 8 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите,&n..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за ухо - имитация на разширител. Изработена е от черна акрилна пластмаса, а колчето е от медицинска стомана 316L. Налични са в два размера на диаметъра - 6 мм. и 8мм. Изберете желаният от вас размер чрез бутоните под цената.Размери: дебелина на колчето 1 мм., топче 3 мм., диаметър&nbs..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Комплект обеци за уши изработени от цинкови сплави и цирконии модел PS001. Основата на обеците е в златист цвят . Налични са в три основни цвята на циркония , изберете желания от Вас от менюто под цената .Размери: обща дължина на обецата - 10 см.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделител..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Обеца за ухо във формата на бял вълк. Изработена е от мелхиор и два червени циркония за очи на вълка. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, но създава илюзия, че вълка е преминал през ухото ви.Размери: 20*28 мм.Обявената цена е за 1 брой обеца ( не е за чифт )..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Комплект обеци за уши изработени от цинкови сплави и цирконии . Основата на обеците е в златист цвят . Налични са в три основни цвята на циркония , изберете желания от Вас от менюто под цената .Размери: обща дължина на обецата - 6 , 6 см.Цената е за 1 чифт обеци.При поръчка на обща стойност над ..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Обеца за ухо със синджирчета и висулка листенце. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка).  Налична е в два цвята - жълт и бял. Изработена е от цинкови сплави.Обявената цена е за 1 брой обеца (не е за чифт).*Забележка: Порад..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеца за ухо във формата на винт, в няколко цвята. Изработена е от мелхиор, колчето е от медицинска стомана 316L. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, но създава илюзия, че винта е преминал през ухото ви.Размерите са обозначени на последната снимка.Обявената ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за ухо във формата на котка,  изработена е от мелхиор. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, но създава илюзия, че котето е минало през ухото ви.Размерите са обозначени на последната снимка.Обявената цена е за 1 брой обеца ( не е за чифт ).При поръчка на ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца за ухо във формата на скорпион, в различни цветове, изработена е от мелхиор. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, а винтчето всъщност е жилото (опашката) на скорпиона.Размерите са обозначени на последната снимка.Обявената цена е за 1 брой обеца ( не е з..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Елегантни обеци за уши в красиви перлени цветове. Изработени са от смола и антиалергичен метал (шифта). Диаметъра на топчето е 8 мм. Налични са в различни цветове, номерирани на третата снимка. Изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно, под цената.Забележка: Поради разлики в настройките на..
1.00лв.
Без данък:1.00лв.
Показани 1 от 15 | 42 (3 Страници)