Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА УШИ БЕЗ ДУПКА

ОБЕЦИ С МАГНИТ СЪРЦА ОБЕЦИ С МАГНИТ СЪРЦА
Нов
Обеци с магнит във формата на сърце.Изработени от бижутерска сплав и кристали , подходящи за поставяне на ухо без пробита дупка. Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желания от Вас , от менюто под цената. Размер на сърцето - 10 * 10 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките н..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Комплект от 3 броя, 3 различни размера на диаметъра - 6, 8 и 10 мм. от един цвят, обеци - имитация (не е нужно да имате дупка) за нос, ухо или устна. Изработени са от медицинска стомана 316 L и са налични в три цвята - сребрист, златист и черен. Не е необходимо да имате пробит пиърсин..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеци с магнит -черни. Изработени са от стомана с черно покритие и магнит отзад. Не е нужно да имате дупка за да носите тези обеци. Налични са в в два размера на диаметъра - 6 мм. и 8 мм. Можете да изберете желаният от вас размер от менюто в дясно, под цената.Размер: диа..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеци с магнит и кристал. Изработени са от стомана с магнит отзад (не е необходимо да имате дупка за да ги ползвате) и шлифован кристал отпред. Налични са в различни цветове. Можете да изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно, под цената.Размер: диаметър 3 мм.Ценат..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Нежни и красиви обеци за уши. Изработени са от мелхиор и кристали. Не е необходимо е да имате дупки на ухото за да носите тези прекрасни бижута. Захващат се механично в горната и долната част на ухото ( с клипс ). Размери: дължина ~ 40 мм.,ширина ~ 15 / 10 мм.За..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеци с магнит и кристали. Изработени са от стомана с магнит отзад и шлифован кристал отпред. Обеците са подходящи само за уши! Налични са в различни цветове на кристалите. Можете да изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно, под цената.Размер: диаметър ~ 5 мм...
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца по ухото хит модел за 2019 година. Изработена е от мелхиор и кристали. Не е необходимо е да имате дупка на ухото за да носите това прекрасно бижу. Захваща се механично в горната и долната част на ухото ( с клипс ). Обецата е подходяща за ляво ухо.Размери: дължина ~ 40 мм.,ши..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеца халка (ИМИТАЦИЯ) в черен цвят, подходяща за уши,нос,устна, без да имате пробита дупка.Изработена е от висококачествена сплав. Стои като реален пиърсинг и не се забелязва, че е имитация. Нов модел,с много по-надеждно и безболезнено захващане от съществуващите до сега имитационни халки..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца халка (ИМИТАЦИЯ) в цвят платина, подходяща за уши,нос,устна, без да имате пробита дупка. Изработена е от висококачествена сплав. Стои като реален пиърсинг и не се забелязва, че е имитация. Нов модел,с много по-надеждно и безболезнено захващане от съществуващите до сега имитацион..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеца халка (ИМИТАЦИЯ), подходяща за уши,нос,устна, без да имате пробита дупка. Изработена е от висококачествена сплав. Стои като реален пиърсинг и не се забелязва, че е имитация. Нов модел,с много по-надеждно и безболезнено захващане от съществуващите до сега имитационни халки.Поставя се изклю..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Обеци с магнит и кристали. Изработени са от стомана с магнит отзад и шлифован безцветен или черен кристал отпред.  Изберете желания от Вас цвят от менюто в дясно под цената!Размер: диаметър 6 мм.Цената е за 1 чифт (2 бр.) обеци.При поръчка на обща стойност над 35 ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеци за уши с клипс обсипани с множество малки акрилни перли. Изработени са от бижутерска сплав и акрил имитиращ перли. Модела е със захващане към ухото с клипс / не е необходимо да имате пробита дупка на ухото. Модела е наличен в два цвята на основата на обецата - златист и сребрист. Изберете жела..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеци с магнит и кристали. Изработени са от стомана с магнит отзад и шлифован кристал отпред. Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно, под цената.Размер: диаметър 4 мм.Цената е за 1 чифт (2 бр.) обеци.При поръч..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)