Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

ОБЕЦИ ЗА УШИ БЕЗ ДУПКА

ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL10 ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL10
Нов
Елегантни, дълги обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Налични са в два цвята на основата - сребрист и златист. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размерите са обозначени на последната снимка.Забележка: Поради разлики в настройк..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL09 ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL09
Нов
Дълги, стилни обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Налични са в два цвята на основата - сребрист и златист. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размерите са обозначени на последната снимка.Забележка: Поради разлики в настро..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL08 ОБЕЦИ ЗА УШИ С КЛИПС KL08
Нов
Дълги, елегантни обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Налични са в два цвята на основата - сребрист и златист. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размерите са обозначени на последната снимка.Забележка: Поради разлики в нас..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Обеца имитация за септум ( преградата на носа ) с магнит. Изработена е от медицинска стомана в оригиналния си цвят ( сребрист ) и с анодно покритие в цвят злато и черен. При поръчка на този продукт получавате резервни шипчета за смяна на топчетата ако желаете,  може да трансформирате модела в д..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеци с магнит във формата на сърце.Изработени от бижутерска сплав и кристали , подходящи за поставяне на ухо без пробита дупка. Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желания от Вас , от менюто под цената. Размер на сърцето - 10 * 10 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките н..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Дълги обеци за уши с клипс и висулка, инкрустирани с множество кристали в различни цветове. Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената.Размери: обща дължина на обецата - 92 мм.,ширина в горната част - 12 мм.,ширина в долната част - 32 мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разделителна..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Oбеци за уши с клипс във формата на две цветя.Модела е наличен в два цвята на кристалите - черен и безцветен диамант.Изберете желания от Вас цвят от менюто под ценатаРазмери: горна част - ширина 25 мм. , долна част - ширина 19 мм. , обща дължина - 40мм.Забележка: Поради разлики в настройките на разд..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Комплект от 3 броя, 3 различни размера на диаметъра - 6, 8 и 10 мм. от един цвят, обеци - имитация (не е нужно да имате дупка) за нос, ухо или устна. Изработени са от медицинска стомана 316 L и са налични в три цвята - сребрист, златист и черен. Не е необходимо да имате пробит пиърсин..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Обеци с магнит -черни. Изработени са от стомана с черно покритие и магнит отзад. Не е нужно да имате дупка за да носите тези обеци. Налични са в три размера на диаметъра - 6 мм., 8 мм. и 10 мм. Можете да изберете желаният от вас размер от менюто в дясно, под цената.Размер: ди..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Обеци с магнит и кристал. Изработени са от стомана с магнит отзад (не е необходимо да имате дупка за да ги ползвате) и шлифован кристал отпред. Налични са в различни цветове. Можете да изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно, под цената.Размер: диаметър 3 мм.Ценат..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Нежни и красиви обеци за уши. Изработени са от мелхиор и кристали. Не е необходимо е да имате дупки на ухото за да носите тези прекрасни бижута. Захващат се механично в горната и долната част на ухото ( с клипс ). Размери: дължина ~ 40 мм.,ширина ~ 15 / 10 мм.За..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Елегантни обеци за уши с клипс с множество кристали. Изработени са от бижутерска сплав и кристали. Налични са в няколко цвята. Изберете желаният от вас цвят, чрез бутоните под цената.Размери: ширина на обеците - 2,6 см., дължина на обеците - 3,6 см.Забележка: Поради разлики в настройките на разделит..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Стилни беци с магнит с топче в сребрист цвят.Изработени са от бижутерска сплав с магнит. Обеците са подходящи само за уши! Размер: диаметър ~ 5 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цвят..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Обеци с магнит и кристали. Изработени са от стомана с магнит отзад и шлифован кристал отпред. Обеците са подходящи само за уши! Налични са в различни цветове на кристалите. Можете да изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно, под цената.Размер: диаметър ~ 5 мм.*Заб..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Ежедневни обеци за уши с клипс с перла и кристали. Изработени са от бижутерска сплав , акрил и кристали.Налични са в два цвята на основата на обецата - златист и сребрист. Изберете желания от Вас от менюто под цената.Размерите са обозначени на последната снимкаЗабележка: Поради разлики в настройките..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Показани 1 от 15 | 28 (2 Страници)