Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Обеци за уши

ОБЕЦА ЗА УХО СЪС СИНДЖИР И ПЕПЕРУДИ ОБЕЦА ЗА УХО СЪС СИНДЖИР И ПЕПЕРУДИ
Нов
Обеца за ухо със синджирчета и висулки с пеперуди в сребрист цвят. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка). Обецата е подходяща както за ляво така и за дясно ухо. Изработена е от цинкови сплави и един безцветен кристал.Обявената цена е за 1 ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА ПЕРО ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА ПЕРО
Нов
Обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка перо .Размери : халка - вътрешен диаметър 10 мм , висулка  - 36 мм. * 9 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес в стра..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА КРИЛО ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА КРИЛО
Нов
Обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка крило .Размери : халка - вътрешен диаметър 10 мм , висулка  - 40 мм. * 14 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес в ст..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ - 6 MM. ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ - 6 MM.
Нов
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню под цената.Размери: вътрешен диаметър - 6..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ - 10 MM. ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ - 10 MM.
Нов
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню под цената.Размери: вътрешен диаметър - 1..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦА ЗА УСТНА В ЦВЯТ ХАМЕЛИОН С 4 ММ ТОПЧЕ
Нов
Обеца за устна с размер на топчето - 4 мм. , изработена от медицинска стомана 316 L с анодно покритие в цвят хамелион.Обецата е подходяща за поставяне на устна , ухо или хрущял.Размерите са обозначени на снимката.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите,&nb..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦИ ОТ СТОМАНА ЗВЕЗДИ ОБЕЦИ ОТ СТОМАНА ЗВЕЗДИ
Нов
Обеци за уши във формата на звезди в сребрист цвят , изработени от медицинска стомана 316L . Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно,няма нужда от системно почистване и полиране.Размерите са обозначени на една ..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦА ЗА УХО  - РЪКА С КРЪСТОВЕ ОБЕЦА ЗА УХО  - РЪКА С КРЪСТОВЕ
Нов
Обеца за ухо изработена от стомана . Горната част е във формата на ръка която е на винт и се развива кръга за да се постави . Долната част на обецата е два кръста с различна големина.Модела е наличен в два цвята - сребрист и черен . Изберете желания от Вас от менюто под цената.Размерите са обозначен..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦИ ХАЛКИ ОТ СТОМАНА В ЦВЯТ ЗЛАТО 35 ММ ОБЕЦИ ХАЛКИ ОТ СТОМАНА В ЦВЯТ ЗЛАТО 35 ММ
Нов
Обеци за уши - халки с анодно покритие в цвят злато , изработени от медицинска стомана 316L с външен диаметър 35 мм. , дебелина 3 мм. и тегло на едната обеца - 5,5 гр. Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лес..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦИ ХАЛКИ ОТ СТОМАНА 35 ММ ОБЕЦИ ХАЛКИ ОТ СТОМАНА 35 ММ
Нов
Обеци за уши - халки в сребрист цвят , изработени от медицинска стомана 316L с външен диаметър 35 мм. , дебелина 3 мм. и тегло на едната обеца - 5,5 гр. Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно,няма нужда о..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦА ЗА УСТНА С КРИСТАЛ - 4 ММ. ОБЕЦА ЗА УСТНА С КРИСТАЛ - 4 ММ.
Нов Изчерпан
Обеца за устна с вътрешна резба, изработена от антиалергична медицинска стомана 316l , инкрустирана с камъче безцветен цирконий в топчето. Обецата е подходяща за поставяне на устна или ухо!Размерите са обозначени на втората снимка!Обявената цена е за 1 бр./обецаПри поръчка на обща стойност над ..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА A186 ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА A186
Нов
Нежни обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка инкрустирана с безцветен цирконии .Размери : халка - вътрешен диаметър 10 мм , висулка  - 15 мм. * 8 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на к..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА С ДВЕ ТОПКИ ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА С ДВЕ ТОПКИ
Нов
Обеци за уши с две топки. Изработени изцяло от медицинска стомана 316L . Модела е наличен в три цвята - сребрист , златист и черен . Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената .Размери: горно топче - 4 мм.,долно топче - 8 мм.,обща дължина на обецата - 20 мм.,дебелина на колчето - 0,8 мм.*Забе..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦА ПРЕЗ УХОТО - ЧЕРЕН КРЪСТ ОБЕЦА ПРЕЗ УХОТО - ЧЕРЕН КРЪСТ
Нов
Обеца за ухо във формата на кръст. Изработена е от бижутерска сплав. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, но създава илюзия, че кръста е преминал през ухото ви.Модела е подходящ за ляво и дясно ухо!Размерите са обозначени на последната снимка!Обявената цена е за 1 бр..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Обеци по ухото тип фиба инкрустирани с кристали . Модела е наличен с основата на обеците в сребрист и златист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размерите са обозначени на послед..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Показани 1 от 15 | 213 (15 Страници)