Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Обеци за уши

ХАЛКИ ОТ СТОМАНА - ХАМЕЛИОН - 50ММ ХАЛКИ ОТ СТОМАНА - ХАМЕЛИОН - 50ММ
Нов
Обеци за уши,халки в цвят хамелион.Изработени от медицинска стомана 316L с анодно покритие.Материалът стомана клас 316L е практически вечен - не причинява алергии,не корозира, не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно и няма нужда от ежедневно почистване и полиране. ..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦИ С МАГНИТ СЪРЦА ОБЕЦИ С МАГНИТ СЪРЦА
Нов
Обеци с магнит във формата на сърце.Изработени от бижутерска сплав и кристали , подходящи за поставяне на ухо без пробита дупка. Налични са в различни цветове на кристалите. Изберете желания от Вас , от менюто под цената. Размер на сърцето - 10 * 10 мм.*Забележка: Поради разлики в настройките н..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА PUNISHER ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА PUNISHER
Нов
Обеци за уши имитация на флеш PUNISHER ,изработени от медицинска стомана 316L с различни анодни покрития.Обеците са на винт и могат да се носят и от двете страни.Налични са в четири цвята - сребрист , златист , черен и многоцветен. Изберете желания от Вас от менюто под цената.Размери: череп - 8 * 10..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ХАЛКИ (BCR) С ЧЕРЕП ОБЕЦИ ХАЛКИ (BCR) С ЧЕРЕП
Нов
Затворена халка с топче (BCR) с череп, изработена от медицинска стомана 316L,която не причинява възпаления и алергии. Пиърсинга е подходящ за уши и зърно.Размери:вътрешен диаметър на халката - 13мм., череп - 9 * 6 ммОбявената цена е за 1 бр./обеца ( не за чифт)При поръчка на обща стойност над 35 лв...
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
ОБЕЦА ЗА УХО ИЛИ ХРУЩЯЛ С КРИСТАЛ ОБЕЦА ЗА УХО ИЛИ ХРУЩЯЛ С КРИСТАЛ
Нов
Обеца за ухо или хрущял с безцветен кристал в топчето! Изработени от антиалергична,медицинска стомана 316 L. с анодни покрития.Налична е в четири цвята на обеците, изберете желания от Вас цвят от менюто в дясно под цената! Размери:колче - дебелина -1,2 мм., дължина - 6 мм.,топчета - 3 мм.Обявен..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦА ЗА УСТНА ИЛИ УХО С ВЪТРЕШНА РЕЗБА - 6 ММ КОЛЧЕ ОБЕЦА ЗА УСТНА ИЛИ УХО С ВЪТРЕШНА РЕЗБА - 6 ММ КОЛЧЕ
Нов
Обеца за устна или ухо с вътрешна резба, изработена от антиалергична медицинска стомана 316l , инкрустирана с камъче цирконий в топчето. Размер на кристала  - 3 мм. и колче 6 мм. Моля изберете желаният от вас цвят от менюто в дясно (под цената).Размерите са обозначени на втората снимка!*Забележ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
СТОМАНЕНА ЧЕРНА ХАЛКА С ТОПЧЕ (BCR) С КРИСТАЛ СТОМАНЕНА ЧЕРНА ХАЛКА С ТОПЧЕ (BCR) С КРИСТАЛ
Нов
Затворена черна халка с топче (BCR), изработена от медицинска стомана 316L с черно анодно покритие,която не причинява възпаления и алергии с инкрустирани различни цветове цирконии в топчето.Моля изберете желаният от вас цвят от бутоните в дясно (под цената) !Размери: диаметър на халката 8 ..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ЧЕРНИ ХАЛКИ
Нов
Обеци за уши - черни халки , изработени от медицинска стомана 316L с черно анодно покритие.Размери - външен диаметър 13,5 мм. и дебелина 4 мм. Цената е за 1 чифт обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес в страната / дос..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА - СТЕРИЛНИ С КРИСТАЛ
Нов
Комплект обеци за уши - стерилни в цвят злато с безцветен кристал. Обеците са изработени от медицинска стомана 316 L и цирконии. Комплекта е стерилен в опаковка от два броя!  Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки ра..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ХАЛКИ С КРЪСТ - ЧЕРНИ ОБЕЦИ ЗА УШИ ХАЛКИ С КРЪСТ - ЧЕРНИ
Нов
Обеци за уши - халки с кръст с анодно покритие в черен цвят, изработени от медицинска стомана 316L .Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно,няма нужда от системно почистване и полиране.Размерите са обозначени н..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ - ЧЕРЕШИ ОБЕЦИ ЗА УШИ - ЧЕРЕШИ
Нов
Обеци за уши във формата на череши.Изработени са от бижутерска сплав и кристали в червен и зелен цвят.Размерите са обозначени на втората снимка.*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е възможно да има малки разминавания от действителния цвят на еле..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
ОБЕЦА ЗА УХО СЪС СИНДЖИР И ПЕПЕРУДИ ОБЕЦА ЗА УХО СЪС СИНДЖИР И ПЕПЕРУДИ
Нов
Обеца за ухо със синджирчета и висулки с пеперуди в сребрист цвят. Нужно е да имате една стандартна дупка на ухото, а в горната част се захваща със скоба (без дупка). Обецата е подходяща както за ляво така и за дясно ухо. Изработена е от цинкови сплави и един безцветен кристал.Обявената цена е за 1 ..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА ПЕРО ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА ПЕРО
Нов
Обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка перо .Размери : халка - вътрешен диаметър 10 мм , висулка  - 36 мм. * 9 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес в стра..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА КРИЛО ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА КРИЛО
Нов
Обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка крило .Размери : халка - вътрешен диаметър 10 мм , висулка  - 40 мм. * 14 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес в ст..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ - 6 MM. ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ - 6 MM.
Нов
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L с анодно покритие в различни цветове. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,нос. Моля изберете желаният от вас цвят, от меню под цената.Размери: вътрешен диаметър - 6..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Показани 1 от 15 | 216 (15 Страници)