Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Обеци за уши

ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА A186 ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА A186
Нов
Нежни обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка инкрустирана с безцветен цирконии .Размери : халка - вътрешен диаметър 10 мм , висулка  - 15 мм. * 8 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на к..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА С ДВЕ ТОПКИ ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА С ДВЕ ТОПКИ
Нов
Обеци за уши с две топки. Изработени изцяло от медицинска стомана 316L . Модела е наличен в три цвята - сребрист , златист и черен . Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената .Размери: горно топче - 4 мм.,долно топче - 8 мм.,обща дължина на обецата - 20 мм.,дебелина на колчето - 0,8 мм.*Забе..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
ОБЕЦА ПРЕЗ УХОТО - ЧЕРЕН КРЪСТ ОБЕЦА ПРЕЗ УХОТО - ЧЕРЕН КРЪСТ
Нов
Обеца за ухо във формата на кръст. Изработена е от бижутерска сплав. Обецата е от две части, поставя се както обикновените, но създава илюзия, че кръста е преминал през ухото ви.Модела е подходящ за ляво и дясно ухо!Размерите са обозначени на последната снимка!Обявената цена е за 1 бр..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА ЦВЕТЕ ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА ХАЛКИ С ВИСУЛКА ЦВЕТЕ
Нов Изчерпан
Нежни обеци за уши халки от медицинска стомана 316 L с вискулка кристално цвете .Размери : халка - вътрешен диаметър 9 мм , висулка цвете - 15 мм. * 17 мм.Обявената цена е за един комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еко..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ПО УХОТО PF001 ОБЕЦИ ПО УХОТО PF001
Нов
Обеци по ухото тип фиба инкрустирани с кристали . Модела е наличен с основата на обеците в сребрист и златист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената!Размерите са обозначени на послед..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА -МАСИВНИ ХАЛКИ ОБЕЦИ ЗА УШИ ОТ СТОМАНА -МАСИВНИ ХАЛКИ
Нов
Обеци за уши масивни халки от медицинска стомана 316L с форма на верига.Размери: вътрешен диаметър - 30 мм. , ширина от 8 мм. до 15 мм. , тегло на едната обеца - 9,5 гр.Обявената цена е за 1 комплект обеци.При поръчка на обща стойност над 35 лв.,получавате безплатна доставка до офис на куриерска фир..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА С ВЪТРЕШНА РЕЗБА ОБЕЦА ПОЛУХАЛКА С ВЪТРЕШНА РЕЗБА
Нов
Обеца - отворена халка с кристали с вътрешна резба за поставяне . Изработена е от висококачествена, медицинска стомана 316 L. и безцветен цирконии .Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши,хрущял, устна,септум и др. .Размери: вътрешен диаметър - 10 мм., дебелина на халката - 1,2 м..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ВИНТИДЖ ОБЕЦИ ЗА УШИ W01 ВИНТИДЖ ОБЕЦИ ЗА УШИ W01
Нов
Обеци за уши винтидж стил. Изработени от цинкови сплави и акрил имитиращ кристали и перли.Налични са в няколко цвята.Изберете желания от Вас от менюто под цената!Размерите са обозначени на една от снимките!*Забележка: Поради разлики в настройките на разделителната способност на мониторите, е въ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
ОБЕЦИ ПО УХОТО - ПЕРЛИ С КРИСТАЛИ ОБЕЦИ ПО УХОТО - ПЕРЛИ С КРИСТАЛИ
Нов
Обеци по ухото тип фиба с кристали и изкуствени перли. Налични са с основа на обеците е в сребрист и златист  цвят. Изработени са от цинкови сплави, цирконии и акрил. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута. Изберете желания от Вас цвят от м..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦИ ПО УХОТО - ПАУН С КРИСТАЛИ ОБЕЦИ ПО УХОТО - ПАУН С КРИСТАЛИ
Нов
Обеци по ухото тип фиба във формата на паун инкрустиран с кристали в различен цвят.Основата на обеците е в сребрист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове на кристалите..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦИ ПО УХОТО - КРИЛО С КРИСТАЛИ ОБЕЦИ ПО УХОТО - КРИЛО С КРИСТАЛИ
Нов
Обеци по ухото тип фиба във формата на крило инкрустиранo с кристали в различен цвят.Основата на обеците е в сребрист цвят.Изработени са от цинкови сплави и цирконии. Необходимо е да имате само една стандартна дупка на ухото за да носите тези нежни бижута.Налични са различни цветове на кристали..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ С ЧЕТИРИ ПЕРЛИ ОБЕЦИ ЗА УШИ С ЧЕТИРИ ПЕРЛИ
Нов
Обеци за уши с четири перли .Изработени са от цинкови сплави и акрил имитиращ перли в перлено бял цвят.Закопчаването е с винтче.Налични са в два цвята на основата /метала между перлите/.Изберете желания от Вас цвят от менюто под цената.Размери: обща дължина на обеците - 65 мм. , диаметър на перлите ..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ ХАЛКИ С КРЪСТ ОБЕЦИ ЗА УШИ ХАЛКИ С КРЪСТ
Нов
Обеци за уши - халки с кръст, изработени от медицинска стомана 316L .Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно,няма нужда от системно почистване и полиране.Размерите са обозначени на втората снимка.Цената е за 1 ..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
ОБЕЦИ ЗА УШИ МАЛКИ ХАЛКИ С ДЕБЕЛИНА 4 ММ.
Нов
Обеци за уши - халки , изработени от медицинска стомана 316L с външен диаметър 13,5 мм. и дебелина 4 мм.Материалът - стомана 316L е практически вечен - не причинява алергии,не променя цвета и блясъка си,не се износва,не се чупи лесно,няма нужда от системно почистване и полиране.Цената е за 1 чи..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
ОБЕЦА - ЧЕРНА ПОЛУХАЛКА С ТОПЧЕТА 4 ММ.
Нов
Обеца - отворена халка с топчета, изработена е от неръждаема, медицинска стомана 316 L с високотехнологично, черно анодно покритие. Този пиърсинг е подходящ за поставяне на уши, устна,нос и др.Размери : дебелина на халката  1 мм.,вътрешен диаметър на халката - 10 мм., топчета - 4..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Показани 1 от 15 | 194 (13 Страници)