Menu
Your Cart

Този сайт използва бисквитки.

Информация за доставка

Уважаеми клиенти,


Поръчки направени в онлайн магазин обеци.com. се обработват и изпращат до Вас, след задължително потвържение по телефона - ние ще се свържем с Вас по номера, който сте ни оставили в рамките на 24 часа, от понеделник до петък, от момента в който сте си завършили поръчката. Поръчки направени през почивни дни,се обработват,потвърждават и изпращат, в първият работен ден, след деня в който са направени.Стоките поръчани от онлайн магазин обеци.com,се доставят от куриерска фирма "Еконт Експрес" (http://www.econt.com/).Може да изберете доставка до офис на ЕКОНТ Експрес (удобен за Вас) или доставка до адрес.
Плащането се извършва с наложен платеж (плаща се на куриера) при доставката, след преглед на пратката.
Цената на доставката НЕ Е включена в цената на стоките.

 

Цена и срок на доставка за цялата страна:

Цената на доставката се определя от куриерската фирма и е около 6 лв. до офис на ЕКОНТ във вашия град и приблизително 8 лв. до вашия точен адрес (до врата Ви) в населени места в които Еконт има офис. Цената на доставка до адреси в населени места в които Еконт няма офис е около 9.50 лв.За по-точна информация, можете да посетите сайта на куриера и да си изчислите точната цена на доставката на адрес: https://www.econt.com/services/shipment-price
Доставката се извършва от куриер от 9.00 ч. до 18.00 ч. / събота до 13.00 ч. /,доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
Доставената пратка се заплаща на куриера след преглед.
Доставки се извършват до всички населени места в България в рамките на 1-2 работни дена от момента на потвърждаване на поръчката Ви по телефона.

 

Минималната стойност за поръчка на продукти от онлайн магазин www.обеци.com  е 5 лв., поръчки на стойност под 5 лв. не се обработват и не се изпращат!

 

При поръчка на продукти от онлайн магазин www.обеци.com на обща стойност равна или по-голяма от 50 лв., получавате безплатна доставка до избран от вас офис на Еконт в страната.Ако поръчката ви е на равна или по-висока стойност от 50 лв. и желаете доставката да е до посочен от вас адрес (а не до офис на куриерската фирма), то е нужно да заплатите част от цената на доставката равна на 3 лв.

 

При поръчка на продукти от онлайн магазин www.обеци.com на обща стойност равна или по-голяма от 150 лв., получавате безплатна доставка + 10% отстъпка от цената на поръчката Ви.


Потвърждение на поръчки:

При направена поръчка, наш служител задължително ще се свърже с Вас на посоченият Ви телефонен номер в рамките на 24 часа от финализиране на поръчката Ви, между 10:00ч. и 18:00ч.(от понеделник до петък) за потвърждаване на заявката.Ако не успеем да се сържем с вас по телефона, който сте посочили към поръчката си, то ние няма да Ви изпратим пратка. Ако имате пропуснато обаждане от номер 0988877042 и желаете да получите поръчката си възможно най-скоро, то ни върнете обаждането, или наберете и затворете, ние ще ви се обадим отново.
Поръчки изпълняваме САМО след потвърждение по телефона от страна на клиента!

 


Връщане и замяна на закупена стока.
 
Замяна или връщане на продукта (чл. 55, ал. 2, т.5 от ЗЗППТ) може да бъде направена в срок до 7 дни след получаване на стоката, при констатиране в момента на получаването пред куриера на следните обстоятелства:
        - Нарушена опаковка - скъсана или разлепена;
        - Несъответствие на заявеното количество;
        - Несъответствие на доставения със заявения продукт;
        - Видим дефект на продукта.
При отказ за приемане на пратката,връщане или замяна на закупена стока,куриерските разноски се поемат от клиента.

 
Ако желаете начин на доставка различени от посочените в нашия магазин, можете да се свържете с нас на: info@obeci.com или на gsm: 0988877042 (от понеделник до петък - от 10:00ч. до 18:00ч.)